Fin start på dagen

Gjesterommet

Tulipaner

DIY pynteputetrekk

Her er resultatet av pynteputetrekka som er laga av sengklær. Uvant å ikkje ha grått, kvit eller svarte pyntepute i sofaen. Sambuaren likte dei ikkje og eg klara ikkje heilt å bestemma meg, men dei blir nokk verande i sofaen ei stund. Ha forsatt ein fin søndag !

Syr pynteputetrekk

For nokre månad sida fekk eg ein stor påse med mykje sengklær av mamma som ikkje blei brukt meir. Noke av det har eg brukt til å lage hekla puff og hekla gulvteppe. Og idag har eg prøvd meg på pynteputetrekk. Kjem resultat i morgen. Ha forsatt ein fin lørdag !

Heimelaga tvbenk

Så fornøyd med den nye heimelaga tvbenken eg og sambuaren har laga. Den utnyttar plassen godt i tvkroken.

Gangen

Planen var at eg skulle kjøpe med ny blomst til gangen igår når eg var på butikken, men det greidde eg sjølvsagt å gløyme. Så no er gangen pynta med litt hekk oppi norgesglass. Enkelt, men fint !

Sunday

Ha ein fin søndag. Eg skal bruke den på husvasking, slik eg er klar til ei ny arbeidsveke i morgen også må ein ut ein tur i dette fine været !

DIY-hekla gulvteppe

Dette teppe var mitt første hekleprosjekt. Det blei ferdig i fjor ca på denne tiden. Det låg framme til våren også pakka eg det vekk og idag fann eg det fram igjen. Vudere om eg skal hekle eit til å ha oppe i gangen. Går fort med tjukktråd og stor heklenål. Her har eg brukt heklenål nr 8

Fin start på dagen

Sambuaren hadde laga frukost til meg når eg sto opp. No skal eg ut i garasjen og forsette å måle på den heimelaga tvbenken som me begynte på igår!

Rydde vekk jula

Idag skal jula ryddast vekk. På mandag begynner kvardagen igjen og da synest eg det er greit at jula er ryddet vekk.

Starter på nytt med ny blogg !

Håper alle har hatt ei fantastisk fin jul og nyttårsfeiring !Eg har valgt å starte ein ny blogg (altså denne). Eg hadde før bloggen som heitte hestnes21.blogspot.no. Eg fekk aldri til designe og bloggen slik eg ville ha den og det gjor til at eg mista interessa til blogging. Derfor valgte eg å st...
hits